Ана Јоковић, потпредседница КСС, у посети општини Смедеревска Паланка: Пријем и састанак у кабинету председника Топлице Пинторовића

22.11.2017. године- Председник општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, примио је данас у свом кабинету Ану Јоковић потпредседницу Кошаркашког савеза Србије задужену за женску кошарку. Повод ове посете био је састанак на тему стања у женској кошарци у Паланци али и талентованим играчицама које су поникле из КК “Паланка 2000”. Састанку у кабинету председника Општине присуствовали су и Бојан Самарџић, секретар клуба Паланка 2000” и тренер Предраг Станошевић, са сарадницима и младим кошаркашицама. Наша прослављена кошаркашица, Ана Јоковић, захвалила се на топлом и срдачном пријему као и на разумевању на које је наишла од стране челника локалне самоуправе када је у питању финансирање женске кошарке у наредној 2018. години. Она је том приликом истакла да је КК “Паланка 2000” осим што је најмасновији клуб са 7 регистрованих такмичарских селекција у КСС-у, убедљиво најбољи клуб у региону Централне Србије. 
Председник општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, изразио је задовољство због посете oтпредседнице КСС и истакао да ће локална самоуправа и у наредном периоду чинити све што је у њеној моћи да, упркос јако тешкој финансијској ситуацији у којој се налази, обезбеди средства за помоћ свим спортским клубовима на територији наше Општине.

 
Posted in Aktuelno, pocetna.