Дан отворених врата општине Смедеревска Паланка

06.05.2017. године- У малој сали Скупштине општине одржан је Дан отворених врата  општине Смедеревска Паланка. Председник општине, Топлица Пинторовић, са својим сарадницима разговарао је са грађанима Смедеревске Паланке и разматрао начине за решавање бројних проблема са којима се суочавају становници наше општине.

Како је истакао Топлица Пинторовић, највећи број проблема који су грађани изнели тиче се путне и комуналне инфраструктуре у општини Смедеревска Паланка. Челник локалне самоуправе је такође најавио и да ће се пракса Дана отворених врата наставити и у наредном периоду, како би комплетно општинско руководство могло да помогне у решавањугорућих проблема грађана Смедеревске Паланке.

Изузев председника општине Топлице Пинторовића, данас су са грађанима наше општине разговарали и заменик председника општине, Милица Деспотовић, председник СО Смедеревска Паланка, Никола Вучен, секретар СО Данило Лабус, помоћник председника општине Небојша Павловић, чланови Опшштинског већа и вршиоци дужности директора  ЈКП „Водовод“ и ЈКП  „Општинска гробља“, Душан Вуковић и Драгана Ђурђевић.

На следећем линку можете погледати изјаву председника општине Смедеревска Паланка : https://www.youtube.com/watch?v=3yvNSfTVy5I

Posted in Aktuelno.