Обележена паркинг места у улици Вука Караџића

У оквиру пројекта реконструкције улице Вука Карџића у Смедеревској Паланци, која се финасира захваљујући сарадњи Владе Републике Србије и локалне самоуправе, обележена су паркинг места у административном делу града. Након санације коловоза и тротоара, екипе Предузећа за путеве Пожаревац обележиле су паркинг места као и простор где ће бити посађен дрворед као што је и планирано пројектом.

С обзиром да се ради о једној од централних градских улица, у којој је до саме санације било великих проблема са непрописним паркирањем, паркинг места су постављена тако да се растерети централно градско језгро. На тај начин пешацима, запосленима и ученицима Паланачке гимназије омогућен је несметан пролаз тротоарима.

Овим путем моле се сви грађани као и запослени у административном центру Смедеревске Паланке, да своја возила паркирају само на обележеним паркинг местима јер ће непрописно паркирање бити кажњавано.

Иначе, пројекат реконструкције улице Вука Караџића се приводи крају и у наредном периоду биће завршено асфалтирање тротоара и садња дрвореда која је планирана на јесен.

 

Posted in Aktuelno, pocetna.