Основна школа “Олга Милошевић” почела примену Е просвете

01.09.2017. године- Први дан школске 2017/2018 године обележиле су и новине када је у питању ОШ "Олга Милошевић" у Смедеревској Паланци. Наиме, захваљујући сарадњи са компанијом "ДИС" у ову образовну установу стигла је интерактивна табла нове генерације која ће помоћи лакшем спровођењу пројекта "еДневник" Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Пријему ђака првака и свечаном представљању ове учионице и читавог пилот пројекта Е просвете, присуствовали су председник Општине Топлица Пинторовић, комерцијални директор компаније "Дис" Иван Шулејић, који су заједно са директором ОШ "Олга Милошевић" Дарком Димитријевићем пожелели успешно школовање новој генерацији ученика.

У свом обраћању медијима, председник Општине је истакао да је веома важно то што је ОШ "Олга Милошевић" једина образовна установа на територији Смедервске Паланке у којој се спроводи овај пројекат који има за циљ дигиталну трансформацију образовања.

Он се овом приликом захвалио директору ОШ "Олга Милошевић" Дарку Димитријевићу и читавом менаџменту компаније "Дис" за њихову несебичну подршку и вредну донацију, и истакао да ће локална самоуправа увек подржавати овакве пројекте који имају за циљ унапређивање знања.

Posted in Aktuelno, pocetna.