Пројекат “Coca-Cola подршка младима” у Смедеревској Паланци

У сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Националном службом за запошљавање и НАЛЕД-ом, компанија Coca-Cola HBC Србија покреће национални програм “Coca-Cola” подршка младима, у оквиру ког ће 1.000 младих без посла добити прилику да унапреде своје личне и пословне вештине,  кључне за успешно запослење.

 Овај национални програм намењен је незапосленим младим људима који имају између 18 и 30 година и минимално средњу стручну спрему, а који не учествују у другим званичним програмима обуке. Едукативне радионице  ће водити сертификовани стручњаци са великим искуством, као и запослени компаније “Coca-Cola HBC” Србија. Полазници ће имати прилику да уче о успешној комуникацији, пословној администрацији, финасијама, управљању пројектима, припреми пословних планова, као и томе како да лакше дођу до жељеног посла.

 Радионице ће се одржавати током маја и јуна у Ћуприји, Краљеву, Шиду, Смедеревској Паланци и Алексинцу, а  током септембра и октобра у Ковину, Пријепољу, Новом Пазару, Прокупљу и Лесковцу.

 Заинтересовани кандидати се могу пријавити за учешће у програму на сајту www.coca-colapodrskamladima.com. Потребно је да кандидати попуне једноставан формулар, док се на интернет страници могу упознати са свим детаљима програма, предавачима и распоредом. .радионица по градовима.

Posted in Aktuelno.