Смедеревска Паланка добила терен „Мирослав Мута Николић“

08.08.2017. године- Компанија „Mozzart“ је у акцији „Сто терена за једну игру“ реконструисала кошаркашки терен на Колонији у Смедеревској Паланци, који од сада носи име прослављеног кошаркашког стручњака Мирослава Муте Николића.
 
Велики број наших суграђана окупио се данас у Синђелићевој улици на Колонији како би присуствовали свечаном отварању које је увеличао трофејни тренер, човек који је своју каријеру започео баш у Смедеревској Паланци.
 
Пред бројном публиком и гостима одиграна је ревијална утакмица најмлађих селекција КК „Младост“ и КК „Систем“, а затим су Мирослав Мута Николић и председник општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић, пресецањем врпце отворили реновирани кошаркашки терен.
 
Обраћајући се медијима и гостима председник Општине Топлица Пинторовић, захвалио се компанији „ Mozzart“ која је обновила терен и Мирославу Мути Николићу који је много пута, као део стручног штаба кошаркашке репрезентације Србије обрадовао читаву нацију.
 
„Драго ми је што се данас налазимо овде, и што је наш град добио још једно игралиште на којем ће стасавати неки нови клинци, који ће надам се кренути стопама наших легендарних кошаркаша и тренера“, истакао је између осталог Пинторовић.
 
У оквиру званичног програма организовано је такмичење у шутирању тројки а награде најбољима уручио је Мирослав МутаНиколић.
Posted in Aktuelno, pocetna.