Општина Смедеревска Паланка

Вука Караџића 25, 11420 Смедеревска Паланка


Централа

026/310-122


Председништво

026/316-001; 026/310-254

predsednistvo@smederevskapalanka.rs


Скупштина Општине

026/317-087;  026/317-624;

 so@smederevskapalanka.rs

Контактирајте нас