Музички састав Ступови са гостима у Градском позоришту у Смедеревској Паланци

У уторак, 2. маја 2017. године, у сали Градског позоришта у Смедеревској Паланци биће одржана промоција трећег студијског албума „Музичког састава Ступови са гостима – Обновимо себе, подигнимо Cтупове!“

Музика коју изводи „Музички састав Ступови“ представља интересантан спој српске, изворне и народне музике који се огледа пре свега у традиционалном певању али и старим српским инструментима и савременим аранжманима који носе дух овог времена. „Музички састав Ступови“ изводи велики број песама са Косова и Метохије али и других крајева Србије обликованих у осмишљене аранжмане који традницоналне песме приближавају овом времену. Почетак је заказан за 19 часова, а улаз је бесплатан.

Јавни радови на уређењу парка Кисељак

Општинска туристичка организација у сарадњи са Националном службом за запошљавање, отпочеће реализацију Јавних радова на уређењу парка на Кисељаку. Шест лица са евиденције Националне службе за запошљавање, радиће у периоду од 1.маја до 31.августа на сређивању парка на Кисељаку, а у плану је и уређивање приобаљa језера Кудреч као и других локација у општини Смедеревска Паланка. Иначе, реализација јавних радова одобрена је на Конкурсу за јавне радове која је расписала Национална служба за запошљавање, а на коме је учешће узела Општинска туристичка организација Смедеревске Паланке.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ЗА 2017. ГОДИНУ

Председседник општине честитао свим грађанима Смедеревске Паланке срећан Ускрс

Председник општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, честитао је свим грађанима општине Смедеревска Паланка највећи хришћански празник, Ускрс.

Он је свим верницима који славе овај празник упутио срдачне честитке. "Желим Вам да Ускрс проведете у добром здрављу, породичној срећи и миру. Христос Васкрс".

Заказана XXI (двадест прва) седница Општинског већа општине Смедеревска Паланка

Председник Општине и председавајући Општинског већа општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић, заказао је XXI седницу Општинског већа за четвртак 13.април 2017. године са почетком у 12 сати.

На дневном реду биће укупно 8 тачака за разматрање и евентуално усвајање.