ДРАГАНА АНДРИЋ ДОБИТНИК СВЕТОСАВСКЕ НАГРАДЕ

Наставница енглеског језика, ОШ „Херој Радмила Шишковић“, Драгана Андрић, добитник је Светосавске награде коју је , јуче у Влади Србије , уручио министар  просвeте, науке и технолошког развоја, Младен Шарчевић.
Драгана Андрић, добитник је награде за вишегодишњи допринос квалитету основног образовања и васпитања и Републици Србији.
Посебно се посвећује примени савремених достигнућа, метода и технологија у образовно-васпитном раду, користећи ИКТ алате, дигиталну учионицу, средства онлине комуникације подстичући ученике да сами стварају и користе веб алате. Аутор је и реализатор онлајн обуке за наставнике „Настава енглеског језика заснована на интердисциплинарном приступу“. Добитник је Националне и Европске ознаке квалитета што је и школи у којој ради омогућило да аплицира за ознаку еТвиниг школе.

Традиционалне Светосавске награде за изузетне резултате у области образовања и васпитања за 2019. годину, министар је уручио, јуче, на дан Светог Саве, у Влади Србије.  

Додељено је 28 Светосавских награда. Министарство просвете, науке и технолошког развоја додељује се појединцима, установама и компанијама за изузетне резултате у области образовања и васпитања, унапређењу образовно-васпитне праксе и развоју научних и уметничких достигнућа у области образовања и васпитања