КОМУНИКАЦИЈА СА ГРАЂАНИМА ПРЕКО ЗВАНИЧНОГ САЈТА ОПШТИНЕ Вучен: Желимо да остваримо бржу и бољу комуникацију са грађанима


На званичном сајту Општине Смедеревска Паланка, у  протекла три месеца, стигло је преко три стотине мејлова са питањима која су  грађани упутили председнику општине и службама Општинске управе. Грађани су желели, углавном, да се информишу о актуелним  дешавањима у општини и комуналним питањима. Такође је било и похвала, предлога и сугестија. Већина питања била је намењана  председнику општине, а грађани су добили одговоре у року од 48 сати.

-Кроз овај пројекат  желели смо да управу приближимо суграђанима, како би она постала брз и ефикасан сервис житеља наше општине. До сада је стигло преко три стотине питања, као и похвала, предлога и сугестија. Ово је уско повезано са успостављањем јединственог управног места, које  је почело  са радом прошлог месеца. Успостављањем  комуникације са грађанима желимо да употпунимо рад свих служби  у локалној самоуправи, као и рад функционера. Свакодневни мејлови које добијамо и велики одзив грађана показају да је овакав вид комуникације веома  продуктиван. Позивам грађане да и даље пишу, јер им  стојимо на располагању, изјавио је председник општине, Никола Вучен.

На сајту Општине Смедеревска Паланка, www.smederevskapalanka.rs  –  могу се поставити питања свим општинским функционерима, одељењима и службама у Општинској управи.

Одговори на питања постављена на сајту Општине, биће достављени на мејл или кућну адресу грађана, у року од 48 часова. Молимо, зато, да уз питање, наведете и (поштанску) адресу стана.