ЛОКAЛНА САМОУПРАВА ИЗДВОЈИЛА 120 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ САОБРАЋАЈНИЦА

У општини Смедеревска Паланка интезивно се ради на асфалтирању и уређењу  саобраћајница. Постављањем асфалта у дужини од 400 метара у улици Алексе Дундића у Месној заједници Доњи град,  данас се радови приводе  крају. Грађани овог дела града годинама су чекали на нови афалт, а  наредних дана радиће се и на реконструкцији  улице Светозара Марковића. Прошле грађевниске сезоне, у овој месној заједници,  урађерне су улице Мукерова и Данетаова.

–Задовољни смо динамиком извођења радова , а посебно ми је драго када видим да су и грађани задовољни. Наша  локална самоуправа још је у финасијским проблемима који су настали у периоду пре него што смо преузели руковођење општином. И поред тога, успели смо да за ову годину из бзџета обезбедимо преко 120 милиона динара за уређење путне инфраструктуре. Нећемо заборавити ни наша села. У појединим сеоским срединама, прошле године, започели смо радове на санацији саобраћајница које ће бити завршене у наредном периоду, рекао је председник општине, Никола Вучен.

Он је изјавио да је и председник Србије, Александар Вучић приликом посете нашој општини,  истакао значај уређења саобраћајница и комплетне путне инфраструктуре, јер су то битни предуслови за двођење инвеститора.

–Влада Републике Србије и држава стоје иза нас и пружају нам апсолутну подршку. Докле год буде тако, неће бити проблема приликом обезбеђивања средстава за будуће инвестиције у нашој општини, рекао је  Вучен  приликом обиласка радова у месној заједници Доњи град.