НОВИ КОМБИ ЗА ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ

Смедеревска Паланка, 27. 11. 2019.

Председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, данас је са сарадницима посетио Предшколску установу „Чика Јова Змај“. Том приликом, председник општине је Установи предао  комби возило, чија ће намена бити безбедан и хигијенски исправан превоз хране. Комби возило је донација Министарства за рад, запошљавање,борачка и социјална питања,Општини Смедеревска Паланка,  које је локална самоуправа наменила Предшколској установи. 

 -Уз помоћ Владе Србије и ресорних министарстава, трудимо се да помогнем свим нашим директним и индиректним . Сматрали смо да је  возило које смо добили најнеопходније Предшколској установи, за превоз хране. У наредном периоду планирамо, кроз донације а и од сопствених средстава, да омогућимо боље услове боравка деце у свим образовним установама. Интезивно радимо на изради пројеката за адаптацију свих  вртића на територији општине. С обзиром на то да смо годинама били девастирани , полако се опорављамо и крећемо са улагањима и обнову свега што је дотрајало. У наредној години очекујемо и помоћ Канцеларије за јавна улагања. Овом приликом захваљујем свим родитељима који су годинама несебично помагали, и заједничким акцијама допринели да услови у вртићима буду много бољи, рекао је председник општине.

Малишани вртића „Петар Пан“ са својим васпитачима припремили су кратку приредбу, којој су присуствовали и представници кореанске компаније  Kyungshin Holdings, који су данас боравили у Смедеревској Паланци.