ПУ “ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ”: РАД СА ДЕЦОМ ПРЕКО ВИБЕР ГРУПА

Васпитачи и медицинске сестре васпитачи Предшколске установе “Чика Јова Змај” У С,медеревској Паланци  , рад са децом и успостављање сарадње са родитељима обављају преко вибер група.

У складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја РС и свим препорукама за настављање васпитно-образовног рада, електронским путем сваког дана успоставите контакт са својим малишанима, са родитељима, па макар то била и лепа реч. Дајте им до знања да сте ту за њих и да у овој ситуацији можете безусловно да им помогнете. Осмислите сваког дана по једну област, па макар то била и препоручена бајка за читање, ликовна активност, вежбице, сликање, писање, цртање, важно је да наставимо континуитет васпитно-образовног рада на најбољи могући начин. Поделите у групи неку занимљиву загонетку, песмицу, причу, интересантан догађај, нешто што се Вама у овој ситуацији учини да је добро за сву нашу децу и њихове родитеље. Ви сте ти, професионалци у свом послу и знам да ћете успети.

На сајту устаниве и фејсбук страници родитељи и деца могу да се упуте  или да се подсетите неких лепих догађаја, како деа тако и родитељи, наравно ви сте креативци, преузећете иницијативу и без моје помоћи:

Сајт установе:http://www.cikajovazmaj.edu.rs

 Фб страница:https://www.facebook.com/pucikajovazmajsmederevskapalanka

 Krokotakhttp://krokotak.com

 Youtubehttps://www.youtube.com