СУТРА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ ЖУТИМ ТАКСИЈЕМ ДО МАРКЕТА

Трговинске радње у Смедеревској Паланци сутра ујутру од 4 до 7 сати биће отворене за грађане старије од 65 година. Командант Штаба за ванредне ситуације и председник општине, Никола Вучен рекао је да ће превоз старијих грађана до трговинских објеката омогућиће  Жути такси, без накнаде.

-У недељу, 22. марта сви пензионери од 4 до 7 сати ујутру моћи ће да изађу у куповину намирница.
Локална самоуправа и удружење Такси возила ” Жути таџи” су обезбедили превоз свих лица старијих од 65 година којима је превоз потребан. Имаћемо 20 возила на располагању.
Молим све пензионере да већ данас од 15:00 х крену да позивају Жути такси на број 0800106100 и резервишу своје возило за ујутру. Покушаћемо да свима изађемо у сусрет. Напомињем да ће превоз бити бесплатан. Такође апелујем и молим наше суграђане да се поштују мере које спроводи Влада Републике Србије а све у циљу спречавања ширења ове опасне болести. Хвала власнику Жутог таксија као и људима који тамо раде, рекао је Вучен.

Из Удружења „Жути такси“ упућен је допис Општинском штабу за ванредне ситуације где је наведено да су возила овог такси удружења на располагању за превоз намирница старијима од 65 година и за друге потребе. Допис објављујемо у целости, као и списак маркета који ће сутра радити од 4 до 7 сати ујутру.