АНА ГРОМОВИЋ – „10 БАЛКАНСКИХ УВЕРЕЊА КОЈА БЛОКИРАЈУ УСПЕХ“

У  летњој башти биоскопа одржан један  семинар, наше суграђанке Ане Громовић, под називом, „10 балканских уверења која блокирају успех“. Семинар је  изазвао  доста пажње код паланачке публике. Ана је говорила о томе како је дошла на идеју да приреди овакав семинар:

-Kроз лични рад на себи и рад са преко стотине људи са наших простора и шире, схватила сам да постоје одређени шаблони размишљања и понашања код нас на балкану која нас спречавају да живимо свој пун потенцијал.Видела сам да може другачије.
Да не мора све да буде мучење, нервоза, немање довољно и константно маштање да ће једног дана бити боље, а тај дан никако да дође.
Већине тих шаблона смо сви свесни али никако да несто променимо. Зашто? Зато што већина нас не разуме зашто је то тако и како то да променимо.
Ја желим на овом семинару да поделим са вама све што сам ја научила кроз своја путовања, образовање и лична искуства. И оно најважније све што сам тестирала и применила у свом животу да се ослободим тих блокада и уверења и да живим живот свесно, испуњено и слободно.
Дођите да заједничким снагама пробудимо позитивну страну балкана! Успешне ратнике светлости!

Leave a Reply

Your email address will not be published.