АПЕЛ ГРАЂАНИМА ДА СЕ ПРИДРЖАВАЈУ ПРОПИСАНИХ МЕРА

Влада Србије , Кризни штаб као и Штаб за ванредне ситуације Општине Смедеревска Паланка апелују на све грађане да се понашају одговорно и да се не окупљају у становима, приватним смештајима нити у било којим другим просторима јер тиме угрожавају сопствено здравље, здравље своје породице и представљају ризик по своју целокупну околину.
Неодговорним понашањем директно угрожавамо наш здравствени систем и исказујемо непоштовање према здравственим радницима, који од марта подносе највећи терет борбе против коронавируса.
Добро познате епидемиолошке мере и препоруке, попут ношења маске у свим затвореним просторима, редовно прање руку, држање одстојања од других људи, дезинфекција свих површина као и често проветравање просторија остају на снази.
Поштовањем свих мера и препорука, чувамо своје здравље и дајемо свој допринос борби против коронавируса а чини се да је допринос сваког грађанина сада потребнији него икада.
Једино сви заједно, удруженим снагама можемо постићи наш циљ а то је победа над коронавирусом и Влада Србије не сумња да ће заједно са свим грађанима што пре тај циљ и постићи.

Влада Републике Србије

Leave a Reply

Your email address will not be published.