БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ ЗА СВЕ ПЕНЗИОНЕРЕ И СТАРИЈЕ ОД 65 ГОДИНА

На седници Општинског већа донета је Одлуку да од 1.марта ове године, превоз за све пензионере и старије од 65 година на територији општине Смедервска Паланка, буде бесплатан. Данас је расписан Јавни позив за остваривање права на повлашћену вожњу у јавно градском и приградском превозу путника. Право учешћа на позиву имају грађани старији од 65 година као и грађани са потврдом о пензији који имају пребивалиште на територији Општине Смедеревска Паланка.

Од понедељка, 14. до петка, 25. фебруара на шалтеру бр.1,  који се налази у холу општине, можете предати документацију за остваривање права на бесплатан превоз. 

Од документације је потребно :

Попуњен захтев за издавање претплатне карте ( добија се на шалтеру бр.1 и попуњава на лицу места)

Фотокопија личне карте или очитана личну карту

Једна фотографија мањих динензија 30×35 мм

За пензионере млађе од 65 година доставити копију решења о признању права на пензију или пензиони чек.

Подела легитимација за бесплатни превоз врши ће се од 1. марта, о чему ћемо вас накнадно обавестити.   

-Пратећи политику државе и председника Александра Вучића која се односи на бригу и помоћ нашој старијој популацији, пензионерима, ми, као локална самоуправа, желимо да пружимо захвалност, јер су управо они поднели највећу жртву 2014. године и дали подршку када је било најтеже. Захваљујући нашим пензионерима Србија иде напред, градимо путеве, болнице школе, вртиће… Хвала за вашу несебичну подршку,  а ми ћемо наставити да бринемо још више о вама ставарајући још боље услове за живот свих наших суграђана, изјавио је председник општине Никола Вучен.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.