БЕСПЛАТНИ УЏБЕНИЦИ ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ

Локалана самоуправа обезбедила је 400 бесплатних уџбеника за децу предшколског узраста са територије општине Смедеревска Паланка. Уџбеници  ће бити подељени  у току следеће недеље сваком предшколцу ПУ “Чика Јова Змај”. Тим поводом председник општине, Никола Вучен, на свом фејбук профилу, објавио је поруку предшколцима.  

-Пред вама је почетак припрема за основно образовање и полазак у школу.  Ваши васпитачи научиће вас  шта су другарство, љубав, срећа и вредно учење. У   вртићима   настаће ваши први цртежи, и научићете прве песмице. Радујте се и уживајте у свом детињству и делите  радост са вршњацима.  Локална самоуправа помоћи ће вам у томе. Припремили смо прве књиге које ће вам помоћи у креативном учењу и припреми за полазак у школу. Бесплатни уџбеници за припремни предшколски програм добиће сваки предшколац ПУ „Чика Јова Змај“. Уџбенике ће у току следеће недеље поделити васпитачи сваком детету у својој припремној групи. 

Уз ове радне листове лакше ћете савладати развој говора , основе писмености, математику и познавање природе и друштва.

Социјализација и образовање најмлађих  житеља наше општине, један су од најважнијх циљева  општинског руководства. На вама је да се играте, учите, да се радујете животу и уживате у детињству.

Leave a Reply

Your email address will not be published.