ВЕЋЕ ПРЕДЛОЖИЛО ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ, АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ПОЧАСНОГ ГРАЂАНИНА СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

-Данас смо на седници Општинског већа једногласно усвојили Предлог Одлуке, коју ћемо  упутити локалном парламенту на  усвајање, а којом ће председник Републике Србије Александар Вучић добити признање “Почасни грађанин општине Смедеревска Паланка”, изјавио је председник Општине, Никола Вучен.

Он је додао да нико у задњих неколико деценија није за Смедеревску Паланку учинио оно што је за нас учинио председник Србије Александар Вучић. -Од најзадуженије и најдевастираније општине, коју је бивша власт буквално уништила, уз помоћ председника Вучића постајемо респектабилна и средина пожељна за живот. Доласком Александра Вучића на чело Србије, Смедеревска Паланка се подигла из пепела, наводи Вучен.

-Када нико није, Александар Вучић је веровао у нас, веровао је да можемо. Испунили смо све предуслове за обнову путне, здравствене и образовне инфраструктуре, као и за привредни препород наше средине. Овим признањем желимо да му укажемо колико смо му захвални, и  да су локалне иницијативе само део развојног и пута опоравка Смедеревске Паланке, те да би исте, без конкретне подршке Александра Вучића, од идеје до реализације, вероватно остале само слово на папиру. Живела Смедервска Паланка, живела Србија, рекао је председник Општине након седнице Општинског већа.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.