ВИДОВДАН У ШКОЛИ У ВОДИЦАМА

У Основној школи „Олга Милошевић“ на свечан начин додељена су сведочанства, ђачке књижице и награде одличним ученицима од првог до седмог разреда.
 Свечаности у Водицама, на Видовдан, присуствовали су председник општине, Никола Вучен, народни посланик, Небојша Павловић,  као и донатори који су помогли у сређивању школе.
Нов изглед екстеријеру и ентеријеру ове школе дале су у потпуности адаптиране учионице, нови подови, намештај, интернет, мултифункционални уређај, интерактивна табла, наставна средства. Уређен је  ходник, нова фасада, ограда око целе школе, олуци, као и потребни лимарски радови. Директор школе , Дарко Димитријевић похвалио се  и спортским тереном који је функционалнији након постављене расвете. У знак захвалности  Димитријевић је  уручио  поклоне како донаторима тако и ученицима.
 
-Овом приликом желимо да се захвалимо свим људима добре воље који су помогли да наша школа у Водицама добије нов изглед: локалној самоуправи, Драгану Ивковићу, породици Вуковић, посебно Милошу Вуковићу Рикију, Зорану Рајковићу, Бобану Милутиновићу, доктору Горану Божићу, као и свим родитељима и мештанима села Водице.
-Све је могуће, све је на домак руке, само се човек не сме предати. Тешко је док се не одлучиш, тада све препреке изгледају непрелазне, све тешкоће несавладиве. Али, ако се откинеш од себе неодлучног, кад победиш своју малодушност, отворе се пред тобом неслућени путеви и свет више није скучен, рекао је директор школе, Дарко Димитријевић.

Leave a Reply

Your email address will not be published.