ВУЧЕН ПОЗВАО УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ НА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДА

Председник општине, Никола Вучен позвао је ученике и студенте- младе таленте да се пријаве на конкурс за доделу награда, које и ове године додељује локлана самоуправа. Он је, обраћајући се ђацима навео:
-И ове године смо расписали конкурс за доделу награда ученицима, студентима-младим талентима са жељом да наградимо што више вас, у различитим областима знања и уметности, који сте својим радом заслужили да шира друштвена заједница обрати пажњу на ваше залагање.
Ово је покушај да вас охрабримо, показујући, на симболичан начин, да су за нас, представнике локалне самоуправе, ваш рад и таленат – истински разлог да се боримо за боље услове живота, за нове болнице, школе, фабрике, установе, спортске терене – у којима ћете имати прилике да своје идеје спроведете у дело.
Овога пута смо издвојили 5.000.000 динара за једнократне награде, знатно више него претходне године. Конкурс је отворен до 20. новембра. Овом приликом вас позивам да се пријавите и остварите право на награду. У друштву у коме живимо вреднује се знање и на томе треба инсистирати. Срећно!, истако је Вучен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.