ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СУТРА ПОЛАЖЕ КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ИЗГРАДЊУ ФАБРИКЕ НА ГУБЕРАШУ

Председник Србије Александар Вучић присуствоваће сутра церемонији постављања камена темељца будућег постројења компаније Кyнгшин Кејбл у Смедеревској Паланци.

Церемонија у индустријској зони Губераш почеће у 11 сати, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

Председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, у изјваи за медије, рекао је да је ово трећи долазак председника Србије нашој општини у последњих годину дана  што се раније никада није догодило. -Сутрашња посета Председника Александра Вучића је историјска за нашу општину будући да је реч о полагању камена темељца за изградњу корејске компаније. То је историјски тренутак за  општину јер ће Паланка поново постати индустријско место. Фабрика која се гради у индустријској зони Губераш производиће  компоненте за батерије за електричне аутомобле. Не само да ће наша општина по овој компанији бити препознатљива већ и  околне општине.  Биће упослено хиљаду радника, младих људи, инжињера… Захваљујући држави, Влади републике Србије, на овакав и сличан начин,  градићемо бољу будућност за нашу децу.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.