ДЕА ЂУРЂЕВИЋ ОДРЖАЛА ТРИБИНУ У МЕШ “ГОША” О БЕЗБЕДНОСТИ У САОБРАЋАЈУ

Општина Смедеревска Паланка и удружење “Будимо безбедни” организовали су у МЕШ Гоша трибину о безбедности саобраћаја, за средњошколце који похађају ову образовну установу .
Деа Ђурђевић је, овом приликом, из свог угла испричала и објаснила како изгледа тренутак када је директно ударио аутобус тежак 12 тона, тренутке након тога, борба за живот, време проведено у болници, размишљање о значају (не)битних ствари у животу, подршци, поукама…
Учесници трибине били су Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка, Милош Михаиловић, помоћник командира полицијске испоставе у Смедеревској Паланци за безбедност саобраћаја и Деа Ђурђевић председница удружења “Будимо безбедни” и новинарка ТВ Пинк која је преживела тешку саобраћајну незгоду.
Циљ јавне трибине био је да се укаже на значај одговорног понашања у саобраћају и поштовање прописа. Потребно је да људи схвате да се саобраћајна незгода може свакоме догодити и да су изузетно озбиљне последице неодговорног понашања појединих учесника у саобраћају.

Leave a Reply

Your email address will not be published.