ЗАДОВОЉНИ МЕШТАНИ УЛИЦЕ ВАСЕ ПЕЛАГИЋА УГОСТИЛИ ВУЧЕНА И ПАВЛОВИЋА

Задовољни мештани улице Васе Пелагића дочекали су јуче  председника општине, Николу Вучена и  начелника подунавског округа, Небојшу Павловића. Након две деценије писања петиција и молби да се ова улица асфалтира, грађани су успели да оставре своје циљеве захваљујући држави и председнику Србије, Александру Вучићу. Наиме, они су се у писаној форми обратили председнику државе који је њихове захтеве размотрио и обезбедио средства да се улица асфалтира.  – Циљ нам је да свака улуца у граду изгледа овако. У реконструкцију ове улице Република Србија, захваљујући председнику Александру Вучићу, издвојила је 25 милиона динара. Следеће године урадићемо водоводну и канализациону мрежу укључујући и попречне улице, истакао је Вучен обраћјући се грађанима.

– Хвала председнику Вучићу што је имао разумевања за наш проблем и што нам је помогао да ова улица коначно буде асфалтирана. Морам да се захвалим и председнику општине, Вучену што је поштен,искрен и што је своје обећање испунио. Свакодневно је долазио и обилазио радове и разговарао са нама. Хвала му до неба, овим речима дочекао је Мирослав Цокић Вучена и Павловића. Нада Цокић, такође становник ове улице истакла је да више од две деценије грађани моле власт да се асфалтира улица Васе Пелагића. – Писали смо свима, али нико није имао разумевања за нас. Писали смо и председнику Вучићу, и ево данас смо добили асфалт, рекла је поред осталог Нада.

Свечану врпцу пресекао је председник Вучен са најстаријим мештанином који има преко 90 година, а паланачко руководство дочекао је најмлађи становник, са само месец дана старости. Председник, Никола Вучен захвалио се на гостопримству и изнео грађанима планове који ће бити реализовани до краја ове и наредне године.

Leave a Reply

Your email address will not be published.