ЗАКАЗАНА ТРИДЕСЕТПРВА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ- РАЗМАТРАЊЕ БУЏЕТА ЗА 2022. ГИДИНУ

Седница Скупштине општине Смедеревска Паланка заказана је за петак, 17. децембар. На трдесетпрвој седници пред одборнике ће се наћи Предлог Одлуке о буџету општине Смедеревска Паланка за 2022. годину.

На седници ће се разматрати, поред осталог, Предлог Одлуке о измени Одлуке о мрежи објеката, васпитних група, броја деце и васпитног особља потребног за непосредни рад са децом Предшколске установе “Чика Јова Змај” у Смедеревској Паланци за 2021/2022. годину, Предлог Одлуке о учешћу родитеља, односно старатеља детета у обезбеђивању средстава за остваривање делатности Предшколске установе “Чика Јова Змај” као и Предлог Kадровског плана Општинске управе општине Смедеревска Паланка за 2022. Годину.

Предлог Програма уређивања грађевинског земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре у општини Смедеревска Паланка са Финансијским планом за 2022. годину, Предлог Програма одржавања дела комуналне инфраструктуре (јавна хигијена, зеленило, зимска служба и кошење траве уз општинске путеве) општине Смедеревска Паланка за 2022. годину, Доношење Решења о давању сагласности на Програм коришћења субвенција ЈП “Паланка развој” из буџета општине  за 2022. Годину, Доношење Решења о давању сагласности на годишњи програм пословања библиотеке “Милутин Срећковић”  за 2022. годину, Доношење Решења о давању сагласности на План пословања Установе Kултурни центар  за 2022. годину, Доношење Решења о давању сагласности на годишњи програм пословања архива “Верослава Вељашевић” за 2022. Годину, Доношење Решења о давању сагласности на Годишњи план пословања Народног музеја у Смедеревској Паланци за 2022. Годину, Доношење Решења о давању сагласности на Годишњи финансијски план рада Предшколске установе “Чика Јова Змај” у Смедеревској Паланци за 2022. Годину.

На седници Скупштине општине разматраће се и решења о давању сагласности на Финансијски план Центра за социјални рад у Смедеревској Паланци за 2022. Годину,  Дневног боравка за децу, омладину и одрасле са сметњама у развоју “Пуж” и Дома здравља. Седница је заказана за 10 часова.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.