ЗАКАЗАНА ЈЕДАНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Седница Скупштине општине Смедеревска Паланка заказана је за четвртак, 26. октобар, у 10 часова. Одборнице ће на једанаестом скупштинском заседању одлучивати о предлогу извештаја о извршењу буџета за период јануар – јун 2023. године, предлогу програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту и унапређење животне средине за ову годину као и о предлогу измена и допуна програма уређивања земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре са финансијским планом.
На дневном реду седнице наћиће се Решења о давању сагласности на измене финансијских планова, програма пословања и коришћења субвенција за јавна предузећа и установе, као и разрешења и именовања чланова Школских одбора.
Одборници ће такође разматрати предлог Одлуке о начину, поступку и критеријумима за успостављање права службености на ставрима у јавној својини, предлог Одлуке о финансирању наставника разредне наставе у продуженом боравку у ОШ „Станоје Главаш“ у Глибовцу за ову школску годину и предлог решења о утврђивању назива дела улице у Смедеревској Паланци.

Leave a Reply

Your email address will not be published.