МЕШТАНИ ВЛАЈИЋА БРДА И МУКЕРОВЕ УЛИЦЕ У ПЕТАК БЕЗ СТРУЈЕ

У оквиру активности на припреми дистрибутивног система за предстојећу сезону и обезбеђивања стабилног снабдевања електричном енергијом, Огранак Електродистрибуција Смедерево, Погон Смедеревска Паланка, обавља радове на редовном одржавању трафостанице ТС Ума и због тога ће у петак, 01.12.2023.год, у периоду од 09:00 до 10:00 часова (уз могућност ранијег укључења) без електричне енергије бити корисници на локацијама Влајића брдо укључујући и улицу Мукерову и горњи део улице Златиборске са околним мањим улицама.
Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом.
Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених. Kориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом, саопштено је из паланачке Електродистрибуције

Leave a Reply

Your email address will not be published.