МИНИСТАР ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ ПОСЕТИО СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ

Општину Смедеревска Паланка данас је посетио министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић. На радном састанку са председником општине, Николом Вученом  и начелником подунавског округа, Небојшом Павловићем, министар је изразио задовољство што општина Паланка која је била  у веома тешкој ситуацији и са великим дуговањима, сада има перспективу, визију и има шта да понуди грађанима када је у питању њихова будућност.

-Не тако давно председник Србије, Александар Вучић положио је камен темељац  за изградњу нове фабрике у Смедеревској Паланци. То је управо оно што ми обећавамо, економски развој и јачање локалних средина  и могућност да сви дођу до запослења у смом месту становања, рекао је поред осталог министар Ђорђевић. Он се осврну и на реновирано управно месту у холу општине рекаовши да  је то право оличење онога како данас изгледа Паланка.  Министар је пожелио успех у раду младом руководству општине,  истакавши да ће министарство увек прижати подршку у развоју и просперитету општине Смедеревска Паланка.

Председник општине, Никола Вучен захвалио се министру и рекао  да уз  помоћ  министарства  за рад, запошљавање, борачка и социјална питања много тога је урађено у нашој средини, додајући да је на састанку било речи и о сарадњи и у наредном периоду.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.