МУЗИЧКО-ПОЕТСКО ВЕЧЕ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ 16. ЈУНА У 20 ЧАСОВА

Општина Смедеревска Паланка, поводом Дана општине, 16. јуна, у 20 часова у сали Градског позоришта, организује музичко – поетско вече под називом „Да, то су били дани“, у извођењу наших познатих глумаца, Небојше Дугалића, Бориса Пинговића, Нине Ћосић и Војислава Савића.
Бесплатне улазнице можете преузети од данас, 7. јуна до понедељка, 14. јуна, на благајни Културног центра, сваког радног дана од 10 до 20 часова.
– Уз обавезну церемонију обележавања Дана општине, желимо да прославимо ову свечаност са вама. Наша дужност и обвеза је да ослушкујемо потребе и жеље наших суграђана, и да у том правцу делујемо. Приоритет нам је свакако напредак наше општине и побољшање услова живота, али и развој културе и спорта. Упркос ситуацији која нас је задесила због пандемије у претходном периоду, настављамо даље. Епидемиолошка ситуација у земљи као и у нашој општини је много боља, и сада смо у могућности да, за све вас, уприличимо једна културан садржај вредан памћења, каже председфник Општине, Никола Вучен

Leave a Reply

Your email address will not be published.