НАСТАВЉЕНИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ ПУТНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ НА КОЛОНИЈИ

Радови на уређењу путне инфраструктуре у општини Паланка настављени су дана асфалтирањем улица Славонске и Личке на Колонији. Припремни радови за асфалтирање одрађени су пре два месеца, а због асфалтне базе чекало се на наставак радова. У овим улицама урађена је и нова канализациона мрежа. Председник општине, Никола Вучен и помоћник председника, Миољуб Радовановић данас су обишли радове.

Вучен је рекао да ће све што је од инфраструктурних радова планирано биће урађено до краја године. Вредност радова ове две улице је око 15 милиона динара, а финасира се из средстава општинског буџета што је предвиђено акционим планом. Према његови речима вредност радова је знатно виша од претходно планиране јер је цена материјала на тржишту поскупела. Вучен је навео да локлана самоуправа, поред радова на уређењу путева, увелико ради на обезбеђивању огрева за образовне установе за зимску сезону будући да нас чека неизвесна јесен.

Помоћник председника, Миољуб Радовановић рекао је да су грађани у овом насељу деценијама чекали на канализацију и асфалтирани пут, и да су задовољни урађеним. Такође је рекао да се у овом насељу доста ради, а посебно је истакао спортски центар на отвореном који ће ускоро бити завршен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.