НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ, НИКОЛЕ ВУЧЕНА

Годину коју испраћамо обележила је пошаст коју је изазвао вирус Ковид 19, а који је погодио читав свет па и нашу земљу, и са којим се још увек боримо. Без обзира на све те недаће које су нас задесиле због пандемије, ако сагледамо резултате у протеклих дванаест месици видећемо да је 2020. година за општину Смедеревска Паланка била период важних пројеката.
Када погледамо иза себе поносни смо на нови изглед нашег града. Паланка је протекле године била велико градилиште. Наставили смо рад на побољшању услова живота, обнови и уређењу путне инфраструктуре, паркова, водоводне и канализационе мреже, расвете, изградњи фабрике „Кјунгшин Кејбл“ са нашим пријатељима из Јужне Кореје, уједно решавамо и проблем незапослености. Време које долази донеће нам нову енергију и могућности које ћемо искористити за даљи напредак и развој наше општине.
У свим овим великим пословима и активностима имали смо велику подршку председника Србије, Александра Вучића и Владе Републике Србије.
Такође смо имали велику подршку грађана који су препознали нашу искрену жељу да Паланку учинимо бољим местом за живот.
Знамо да је потребно још много тога урадити, како бисмо одговорили свим нашим заједничким потребама и жељама.
Желим вам срећну и успешну наступајућу 2021. годину, да у добром расположењу са најдражима проведете новогодишње и божићне празнике. Нова година, представља нову шансу да остваримо своје жеље и планове. Уз добро здравље, нека вам Божић и Нова година донесу радост и успех на свим пољима, посебно на плану личне и породичне среће.

Председник Општине
Смедеревска Паланка
Никола Вучен

Leave a Reply

Your email address will not be published.