ОПШТИНА ОПРЕДЕЛИЛА 50.000 ЕВРА ЗА ЛЕЧЕЊЕ СТЕФАНА РАДОВАНОВИЋА

Председник општине Никола Вучен, на Бадњи дан,  посетио је породицу Стефана Радовановића који болије од Дишенове мишићне дистрофије, тешке, прогресивне и , нажалост, смртоносне болести. Стефану је неопходна операција кичме у болници „Риззоли“ у Болоњи (Италија), која кошта 100.000 евра.
Локална самоуправа донела је одлуку да Стефану помогне, и половину неопходног новца, у висини од 6 милиона динара, уплати болници у Италији. Тиме це бити испуњен први услов да Стефан оде на операцију, јер након уплате половине средстава, операција може да се изврши. Након операције, Стефану предстоји дужи постоперативни опоравак и боравак на одељењу интезивне неге који такође доста кошта.
-Захваљујем свим грађанима који су учествовали у бројним акцијма и хуманитарним базарима како би помогли Стефану. Кроз овакве акције прикупљено је око 10.000 евра.
Ту не смемо стати. Потребно је још новца за Стрефаново излечење. Будимо сви као један и наставимо даље.
Стефан је храбар и добар младић који мора да настави да живи, здрав, без болова и да ниже нове успехе. Стефане, веруј у своје снове и знај да постоје они који брину о теби и желе ти најбоље, изјавио је Вучен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.