ОТВОРЕНА ПРВА ЛИДЛ ПРОДАВНИЦА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Прва Лидл продавница у Смедеревској Паланци отворена је јутрос у тачно 8:00 часова, на адреси Синђелићева 13. Након свечаног пресецања врпце од стране представника Лидла и председника општине Смедеревска Паланка, Николе Вучена, Паланчани су по први пут имали прилику да у свом граду доживе јединствено искуство Лидл куповине и пронађу своје фаворите међу пажљиво одабраним асортиманом.
„Од данас смо у прилици да и грађанима Смедеревске Паланке пружимо оно по чему смо већ постали препознатљиви у нашој земљи – понуду са најбољим односом цене и квалитета. Радујемо се посетама Паланчана и честитамо новим колегама на успешно отвореној продавници“, изјавила је Марија Којчић руководилац Корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија.

Отварање нове Лидл продавнице у Смедеревској Паланци, донело је Паланчанима нова радна места, а Лидл тим је постао већи за око 40 колега које очекује петодневна радна недеља, уз гаранцију плаћеног сваког минута рада. Додатно, очекују их конкурентни услови рада и бројни бенефити попут приватног здравственог осигурања под једнаким условима за све запослене.
„Велико је задовољство да присуствујем отварању савременог дисконта попут Лидла у нашем граду, Смедеревској Паланци. Имали смо прилику да видимо како једна озбиљна компанија приступа изградњи продајног објекта, што не укључује само продавницу већ и приступне саобраћајнице. Додатно, отворила су се нова радна места за махом младе људе, који ће на тај начин остати да живе у Смедеревској Паланци“, изјавио је председник општине Смедеревска Паланка Никола Вучен.

Како би подржали новоостварене родитеље, компанија Лидл Србија је спремила и изненађење за Паланчане у виду „бабy боx“ пакета. У недељи након отварања продавнице, од 6. до 13. јуна, све маме и новорођенчад која ће стићи на свет у Општој болници „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци добиће пакет производа од Лидла за њихове успешне прве заједничке дане. Мамама ће пакети бити уручени приликом изласка из породилишта.

Leave a Reply

Your email address will not be published.