ПАЛАНКА ИЗЛАЗИ НА НОВИ АУТО ПУТ “ВОЖД КАРАЂОРЂЕ”

Председник општине, Никола Вучен данас је саопштио да ће се у наредном периоду на територији општине Смедеревска Паланка градити нова саобраћајница са три траке која ће бити повезана са новим ауто путем Вожд Карађорђе.

-Смедеревска Паланка је званично добила брзу саобраћајницу са три траке која ће нашу Општину повезати са новим ауто путем Вожд Карађорђе. Последња посета председника Републике Србије, Александра Вучића нашој општини била је 27.маја ове године. На конференцији за медије председник је нагласио да ће Паланка добити још једну важну инвестицију недалеко одавде. Ово ће бити једна комбинација брзе саобраћајнице која ће Смедеревску Паланку и Велику Плану повезати са новим ауто путем Вожд Карадјордје. Преко атара села Водица, Придворица, Церовца, Мраморца и Сепаца имаћемо директну везу са новим ауто путем, навео је Вучен.

Он је том приликом захвалио  председнику Републике, Александру Вучићу на свему што је до сада учионио за Паланку, јер свако дато обећање је испуњено у потпуности.

Leave a Reply

Your email address will not be published.