ПОЛАГАЊЕМ ВЕНАЦА ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ

Поводом Дана победе над фашизмом у Смедеревској Паланци положени су венци на Спомен обележје. Венце су положили председница Скупштине општине Радмила Радисављевић, заменица председника општине Ђурђина Младеновић, представници ОО СУБНОР као и других организација и грађани.

Обраћајући се присутнима председница Скупштине изразила је дубоко саучешће породицама невино страдалих жртава у трагедијама које су се догодиле 3. и 4. маја у Београду и околини Младеновца.

-Више него икада у овим тешким данима када су нас обузели неизрецива туга и бол потребни су нам саосећајност, емпатија и подршка. Сви треба да се још једном подсетимо правих и истинских вредности и да инсистирамо на неговању истих. Држава и државно руководство, на челу са председником Александром Вучићем, улажу највеће напоре и стављају на располагање све ресурсе да се изборе са злом које се надвило над свима нама. У овим данима тугујемо, саосећамо и тихујемо у јединој жељи да се никада више ништа слично не понови, истакла је Радмила Радисављевић.

Leave a Reply

Your email address will not be published.