ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА ЗА ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Од уторка 19. јануара у Србији је почела масовна имунизација против корона вируса, а до сада се пријавило више од 350.000 људи.
Вакцинација је добровољна, а сви заинтересовнаи грађани могу исказати интересовање за вакцинацију. Пријављивање за вакцинацију могуће је телефоном, преко позивног центра на број 0800 222 334. Радно време позивног центра је од 8 до 20 сати сваког дана.


Такође, на сајту е-управе може се попунити једноставан упитник у коме уз личне податке, можете написати и коју вакцину из понуде желите да примите.


Oд данас је почела масовна вакцинација становништва и у Општини Смедеревска Паланка. Грађани који су се пријавили биће позивани на вакцинацију, наредних дана.


Пункт за масовну имунизацију налази се на адреси Првог српског устанка 136, зграда градске апотеке ( главни улаз). вакцинација ће се обављати у периоду од 8 до 15 часова.

Молим све суграђане који су исказали интересовање за вакцинацију да имају стрпљења, јер ће наредних дана сви пријављени бити позвани.


Председник општине, Никола Вучен, захвалио се директору и радницима Дома здравља на доброј организацији, пожртвованости и жељи да што пре наши суграђани буду вакцинисани.

Leave a Reply

Your email address will not be published.