ПОЧЕЛА ПРИЈАВА ДЕЦЕ У ВРТИЋЕ ПУ “ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ”

Пријава деце за упис у нову радну годину у вртиће ПУ “Чика Јова Змај” почиње 15. марта и трајаће до 2. априла. Новина ове године је што се пријављују само деца која раније нису била корисници вртића ПУ “Чика Јова Змај”. Такође, пријава је обавезна и за децу која ће од септембра бити предшколци, и желе да са целодневног боравка пређу на припремни предшколски програм.

Сви родитељи који су прошле године склопили Уговор са предшколском установом, не морају ове године поново да уписују своје дете, јер ће Уговор важити до тренутка када дете испишу или дете заврши са образовањем у вртићу.

Родитељи децу и ове године могу пријавити на два начина: електронским путем, преко портала еУправа и личним доласком у дирекцију ПУ “Чика Јова Змај” сваког радног дана од 8 до 14 часова. На припремни предшколски програм пријављују се деца која су рођена од 1. марта 2015. до 1. марта 2016. године.

Од докумената је потребан само матични број детета и оба родитеља. У случају да се ради о самохраном родитељу, старатељу или хранитељу потребна је и фотокопија документа који то доказује.

Уколико се пријава обави после 2. априла, дете ће бити распоређено у вртић где има места.

Због погоршања епидемијске ситуације из ПУ “Чика Јова Змај” апелују на родитеље, да ако су у могућности, процедуру пријаве обаве електронским путем.

Leave a Reply

Your email address will not be published.