ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМНИ РАДОВИ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦА ЖАРКА СИМИЋА И ЈАСЕНИЧКЕ

Акционим планом локална самоуправа издвојила је више од осам милиона динара за асфалтирање улица Јасеничке и Жарка Симића. У току су припремни радови, а асфалтирање се очекује за десетак дана. Изградњом ове две улице биће обухваћен већи део Колоније, а улица Жарка Симића биће асфалтирана све до ОШ „Вук Караџић“.
Председник општине, Никола Вучен данас је обишао радове и том приликом рекао да ово нису једини радови у МЗ Колонија, и да ће се наредних дана радити  и остале улице. – Још 2010. године започети су радови у илицама Јасеничкој и Жарка Симића, и грађани од тада чекају асфалтирање. Урађени су припремни радови и постављени ивичњаци. До данас улице нису биле асфалтиране , иако су на папиру, ове улице, два пута урађене. Наравно, не поштујући законске прописе и адекватно трошење буџетских средстава. Ми смо сада ту да исправљамо грешке из прошлости, рекао је Вучен.
Од 1. марта, када почну са радом асфалтне базе, радови ће бити комплетирани. Вучен је најавио и изградњу и реконструкцију улица у сеоским месним заједницама. Најављени радови планирани су акционим планом општине за уређење путне инфраструктуре, за чију намену је издвојено укупнпо преко 150 милиона динара.

Leave a Reply

Your email address will not be published.