ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ ЈЕСЕЊЕГ ЦИКЛУСА “УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ”

Прво извлачење у оквиру јесењег циклуса наградне игре “Узми рачун и победи 2021” бити одржано у суботу, 18. септембра, од 18 часова, уз директан пренос на Радио-телевизији Србије (РТС).

Тада ће своје власнике, међу одговорним грађанима који учествују у борби против сиве економије, добити пет аутомобила “фијат 500Л”, као и стан у насељу Земунске капије у Београду.

Од почетка наградне игре до данас, на добро познату адресу стигло је више од 7,3 милиона коверата са фискалним рачунима и слиповима.

Све коверте пристигле од 15. априла учествују и у свим извлачењима јесењег циклуса.

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. године са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати ”Узми рачун и победи 2021”.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Влада подсећа грађане на то да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду, нити улазак у пословнице поште.

Апелујемо на грађане да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт центар путем имејла kontakt@uzmiracun.rs , за сва додатна питања и подршку.

Наградна игра “Узми рачун и победи” показала се као одличан пут за сузбијање сиве економије и Влада и НАЛЕД верују да ће и овај циклус наградне игре, као и сви претходни, допринети подизању свести грађана о значају узимања фискалних рачуна и довести до смањења стопе сиве економије у Србији.

Leave a Reply

Your email address will not be published.