ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НИКОЛА ВУЧЕН ПОЗВАО МЕШТАНЕ ГОЛОБОКА НА ЗБОР ГРАЂАНА

Председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен позвао је мештане села  Голобок на збор грађана који ће се одржати у недељу у 17 часова школском дворишту.

Поред председника општине на збору ће бити сви општински функционери, народни посланик, начелница општинске управе,начелници одељења и директори основних школа. Вучен је у позиву рекао:  
-Позивамо вас на збор грађана који ће се одржати у недељу 11 јула у школском дворишту ОШ Никола Тесла у Голобоку са почетком у 17:00х.
Ово није политичли или страначки скуп, ово је скуп свих људи добре воље који желе заједно са нама да се укључе у решавање једног од највећих проблема у Голобоку.То је свакако школски објекат који више од три године није у функцији. Са мном ће на збору бити начелница Општинске управе, сви функционери, народни посланик, начелници оделења Општинске управе као и сви директори основних школа са територије наше Општине. Желимо да заједно са вама нашој деци у наредном периоду омогућимо најбоље услове за њихово даље школовање и боравак у школи, навео је председник општиине. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.