ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ОТВОРИО ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ “КУСАДАК 2020”

На спортском терену ОШ „Брана Јевтић“ у Кусатку, свечано је отварен турнир у малом фубалу „Кусадак 2020“ који ће се играти до 28. јуна када је заказан финални меч.

Пре свечаног отварања дечаци и девојчице из Кусатка и Тополе,  приказали су своје фудбалске вештине.

У име домаћина присутне госте и публику је поздравио Мирослав Мишић, а турнир је  отворио председник општине, Никола Вучен.

-Ово је велики догађај за мештане Кусатка. Организатори су овај турнир подигли на много виши ниво него претходних година. Међу екипама нису само тимови из наше општине већ читаве Србије. Као локална самоуправа подржали смо овакву спортску манифестацију, и у наредном периоду много више пажње усмерићемо ка развоју спорта у нашој општини. У претходном периоду решавали смо много веће проблеме које смо наследили, али идемо сигурно ка путу опоравка. Увелико радимо на уређењу путне инфраструктуре, а у Кусатку смо реконструисали пут Почевица – Косовац у дужини од 17 километара. То је од великог значаја како за општину  и село, тако и за манастир Пиносаву. Много тога смо урадили у протеклих годину дана, а трудићемо се да у наредном периоду урадимо још више за наше грађане, општину и села, рекао је Вучен у изјави за медије.

Након отварања уприличен је и ватромет као и подела слаткиша деци која су била присутна на отварању турнира.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.