ВУЧЕН ЧЕСТИТАО ЂАЦИМА ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ И НАЈАВИО ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ ШКОЛЕ У ГОЛОБОКУ

Председник општине, Никола Вучен честитао је ђацима почетак нове школске године и најавио почетак изградње нове школе у Голобоку. Он је такође рекао да ће локална самоуправа наставити да унапређује и ствара боље, савремене и безбедне услове за  боравак и рад ученика у школама. Такође је најавио расписивање кокурса за доделу награда  ученицима и студентима -младим талентима,  за које је локалана самоуправа ове године издвојила пет милиона динара.

– Драги ђаци, прваци, основци, средњошколци, желим вам срећан почетак нове школске године. Будуте радознали, вредни, нижите успехе и одличне оцене. Дружите се и волите школу, јер је у друштву у коме живимо бразовање веома важно и цењено.
За вас, ђаке прваке, смо и ове године обезбедили школски прибор као мали знак пажње и добродошлице у нову средину, у којој ћете стицати знања и вештине.
Локална самоуправа наставиће да унапређује и ствара боље, савремене и безбедне услове за ваш боравак и рад у школама. Ускоро расписујемо и конкурс за ђаке, студенте и младе таленте којим ћемо ове године поделити пет милона динара, што је уједно и највећи износ до сада који додељујемо нашим ђацима.


-Активно радимо на реконструкцији образовних установа, обнављњу намештаја, осавремењивању наставе и наставних помагала, и обезбеђивања услова за школивање вас на којима свет остаје. У току ове године потпуно смо реконструисали две школе, у Бачинцу и Церовцу, и управо се ради школа у Грчцу. Ускоро крећемо и са изградњом потпуно нове школе у Голобоку. Школа у Голобоку је и највећи приоритет локалне самоуправе, ако Бог да, следеће године школа ће бити изграђена и спремна да прими наше ђаке.
Драга децо, останите здрави, мудри, жељни знања. Знање је најмоћније оружје којем можете променити свет, навео је председник. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.