СКУПШТИНА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА – ПРВА ОПШТИНА У СРБИЈИ КОЈА ЈЕ ДОНЕЛА ЗАКЉУЧАК О ПОДРШЦИ ПРЕДСЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

На предлог председника општине, Николе Вучена, на данашњој седници Скупштине општине, одржане по хитном поступку, једноглсно је донет Закључак којим се пружа снажна подршка председнику Републике Србије, Александру Вучићу, као институцији, која по Уставу Републике Србије изражава  државно једниство наше земље.

-Не желећи да задирем у надлежности Скупштине општине и сачињавању дневног реда од стране оних који су за то законом овлашћени , користим своје право као председник општине да, вама, одборницима, предложим да донесете овај Закључак, рекао је у свом обраћању Вучен.

 

Он се обрати  одборницима са предлогом да  усвоје  Закључак као подршку председнику Вучићу у његовим напорима усмереним на економски и сваки други развој наше земље, а нарочито у борби против корупције и мафије.

-Имајући у виду чињеницу да смо сви сведоци свакодневних напада, како медијских тако и других,  на председника Вучића од стране оних којима, што је апсолутно несхватљиво, напредак Србије није у интересу, навео је Вучен образлажући свој предлог.

Одборници Скупштине општине Смедеревска Паланка једногласно су прихватили овај Закључак, и тиме, као прва општина у Србији, дали снажну подршку председнику Вучићу у борби  за поштену, снажну и јаку Србију.

За овај предлог председника општине гласали су и одборници странака које не чине локалну власт.     

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.