УРЕЂЕЊЕ ТРОТОАРА ИСПРЕД МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

У улици 10. октобра у току је уређење тротоара испред Музичке школе. Инвеститор радова је приватно предузеће „Несам“, а тротоар се ради у дужини од 100 метара.

-Ово што радимо данас радимо захваљујући људима који су препознали наше идеје и циљеве и који желе да помогну, како локланој самоуправи тако и нашем граду и грађанима. На нашу иницијативу приватна предузећа из општине Паланка помажу нам у виду донација. Захваљујем предузећу „Несам“ из Грчца, које финасира ове радове. За неколико дана  биће  постављене бехатон плоче у овом делу улице испред школе. Иначе, ова улица би требало да се ради цела, као и друга страна тротоара. То нам остаје као задатак за наредну годину.   Ово није први пут да нам приватници помажи и захваљујем свима, рекао је председник општине, Никола Вучен.

Она је такође истакоа да је у току и постављање заштитне ограде у улици Вука Караџића око парка.  -На тај начин спречићемо  паркирање возила и обезбедити простор где ће деца проводити време. Радови на постављању дечијег игралишта ће бити ускоро готови и радујем се што ћемо први пут у Паланци имати прилику да свечано отворимо једно савремено и безбедно игралиште за децу, навео је Вучен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.