У ОПШТИНИ СМЕДЕРЕВДСКА ПАЛАНКА ОТВОРЕН ШАЛТЕР ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ

ПКС је до сада отворила велики број предузетничких шалтера широм Србије како би пружила помоћ предузетницима у примени законских и пореских прописа и процедура, информисала предузетнике о постојећим кредитним линијама и програмима помоћи, о увозним и извозним процедурама, царинским стопама, квотама, захтевима ЕУ и других тржишта, одговарајућим обукама и курсевима за старт-ап.

У сарадњи са Привредном комором Србије, званично је отворен шалтер за предузетнике у холу општине у оквиру Јединственог управног места.
Општина Смедеревска Паланка има 2361 регистрованог привредног субјекта, од чега 410 привредних друштава и 1951 предузетника. Ови бројеви показују колико су грађани општине Смедеревска Паланка наклоњени предузетничком духу.

“Отварањем шалтера за предузетнике Привредне коморе Србије, предузетници из наше општине моћи ће да унапреде своје пословање тако што ће уштедети време, и на једном месту добити све неопходне информације за своје пословање. Такође, све информације потребне за покретање новог посла грађани ће од сада моћи да добију на шалтеру за предузетнике” изјавио је председник општине Никола Вучен.

Новоотворени шалтер за предузетнике налази се у оквиру јединственог управног места у општинској управи општине Смедеревска Паланка

Leave a Reply

Your email address will not be published.