“ХИМКО” НА МЕТИ ХУЛИГАНА

Игралиште “Химко” које је пре два дана постављено у парку код ОШ ХИМ, било је на мети младих који су покушали да, само за једно вече, униште оно што је направљено за најмлађе. Наиме, у току ноћи покушали су да  поједине справе почупау из игралишта. Том поводом огчласио се председник општине, Никола Вучен.

-Од јутрос је ХИМКО игралиште отворено за наше најмлађе другаре. Церемонију свечаног отварања планирали смо у уторак 23. Јуна са почетком од 18:00х.

Морам још једном да апелујем да је дечије игралиште предвиђено за наше најмлађе другаре од 3 до 12 година старости. Две вечери за редом морала је да интервенише полиција због старије деце узраста преко 16 година који су улазила у ограђен простор и покушавали да поједине делове справа почупају. Начињена је мања материјлана штета коју ћемо данас санирати. Из тих разлога морали смо да уведемо физичко техничко обезбеђење на неколико дана док не проради видео наџор, као и да рад дечијег игралишта ограничимо до 22:00х да би сачували справе за наше најмлађе, навео је Вучен у  објави на својој фејсбук страници.

Leave a Reply

Your email address will not be published.