ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ ОД 23. МАЈА ДО 12. ЈУНА

Данас је отворена Јавна расправа о Нацрту Плана развоја општине Смедеревска Паланка за период 2023-2030. године.
План развоја општине Смедеревска Паланка представља документ развојног планирања у којем су за период од 2022. до 2030. године препознате потребе наше локалне заједнице и дефинисани правци у којима ћемо усмеравати будуће инвестиције.
У оквиру Плана развоја дефинисани су приоритетни циљеви који ће се односити на подстицај убзаног економског и привредног развоја, коришћења природних ресурса, социјалног напретка и смањењу сиромаштва, пружању квалитетне здравствене заштите, развоју културе, унапређењу екологије и обезбеђивању једнаких могућности за све наше грађане општине, од оних најмлађих до најстаријих.
У креирању будућег развоја наше општине неопходно је да узму учешће све институције, приватни сектор као и грађани. Јавна расправа је отворена данас, 23. маја и трајаће двадесет дана. Позивамо све заинтересоване стране да се укључе и дају своје сугестије, мишљења и предлоге.
Нацрт Плана развоја општине Смедеревска Паланка за период од 2023-2030. године можете погледати на званичном сајту општине Смедеревска Паланка www.smederevskapalanka.rs у делу ПЛАН РАЗВОЈА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.