ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ ПРИВРЕДНИХ СУБЈЕКАТА У СПРОВОЂЕЊУ МЕРА ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ СТАМБЕНИХ ОБЈЕКАТА

На основу Одлуке Општинског већа расписан је Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији Општине Смедеревска Паланка

У оквиру реализације Програма финансирања активности и мера унепређења енергетске ефикасности у 2022. години, а у циљу финансијске подршке домаћинствима у процесу енергетске санације за 2022. годину а у складу са чланом 15. Правилника, расписује се Јавни конкурс ради избора привредних субјеката који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката. Мере енергетске санације у домаћинствима предвиђене Програмом, спроводе се кроз сарадњу са привредним субјектима који се баве производњом, услугама и радовима на енергетској санацији стамбених објеката, а крајњи корисници бесповратних средстава су домаћинства на територији општине Смедеревска Паланка. Домаћинства која остваре право на суфинансирање могу набавити добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог јавног конкурса.

Циљ спровођења мера енергетске санације је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Смедеревска Паланка.

Leave a Reply

Your email address will not be published.