ЗАКАЗАНА СЕДМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Седница Скупштине општине Смедеревска Паланка заказана је за уторак, 7. марта, у 10 часова. На дневном реду ће се наћи предлог Одлуке о установљавању сталне манифестације у области културе „Културно лето“, предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о уређивању, одржавању гробаља и сахрањивању на територији општине, предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о оснивању Народног музеја, предлог Одлуке о додели светосавских награда просветним радницима, предлог Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине, предлог Одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине за 2022. годину као и предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о начину формирања и висини цене услуге Дневног боравка за децу, омладину и одрасле са сметњама у развоју „ПУЖ“.
На седмој седници Скупштине општине одборници ће разматрати доношење решење о сагласности на програме пословања ЈКП „Водовод“ и ЈП „Паланка развој“ и решења о давању сагласности на ценовник сакупљања, одвоза и депоновања смећа „PWW“ ДОО Ниш.
Одборници ће такође расправљати о давању сагласности на Одлуку о изменама правилника о раду ЈКП „Водовод“, затим о доношењу решења о утврђивању престанка мандата и именовању директора Народног музеја, доношењу решења о именовању Комисије за одређивање Дана Општине, Амблема општине и давање назива улицама, трговима и установама, као и о доношењу решења о именовању Савета за родну равноправност.

Leave a Reply

Your email address will not be published.