ПОЧИЊЕ РИВИТАЛИЗАЦИЈА АТАРСКИХ ПУТЕВА У СЕЛЕВЦУ

Председик општине Никола Вучен , данас је обишао Селевац и регионални пут Паланка – Азања- Селевац, који ће бити завршен и званично отворен у марту. Такође је обишао и атарске путеве чија ће реконструкција, како  је најавио, почети наредних дана .

-Свестан сам да је велики број прилазних путева у катастрофалном стању и то ће нам бити приоритет у наредним данима. У Селевцу смо обишли цео потез око Сарановачкаог краја, пут за Шепшинце, насеље Лазићи, потез око Цркве, Милановићи, Јанојлићи, Мужићи, Симаковићи. Такође смо обишли и пут за Бачинац који води кроз Миљковиће, Ишиће и даље наставља према Малом гају, где ће се такође радити и пут за гробље Вртач. Обишлли смо и леву и десну страну Брдњака који је такође један од приоритета у наредним данима, као и пут за Враилак, рекао је педседник општине.

 У наредних седам дана Вучен је најавио обилазак свих сеоских Месних заједница на територији општине Смедеревска Паланка. Према његовим речима, најкасније за десетсе почеће први  радови на уређењу сеоских путева. Он је на крају истакао да ће лично  бити назор сваком извођачу радова.

Leave a Reply

Your email address will not be published.